Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino!

Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino!

Oblíbené zboží Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino! od známého výrobce za výhodnou cenu 1 339 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

1 339 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

na označené zboží

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Chcete se naučit programovat mikrokontroléry pomocí platformy Arduino? Je tady elektrotechnická stavebnice 21. století s nádherně ilustrovaným manuálem v českém jazyce!  Procházíte náš obchod a říkáte si, že je spousta krásných periferií, které můžeme k arduinu připojit? Jak to ale naprogramovat? Tento unikátní set pomůže pochopit, jak funguje moderní elektronika, která je všude okolo nás. Neváhejte a pronikněte do  světa elektrotechniky 21. století!  Součástí balení: Ilustrovaná příručka v čekém jazyce - 1x Arduino UNO základní deska (precizní klon) - 1x USB kabel - 1x Kontaktní nepájivé pole - 1x Vodiče samec-samec 20ks - 1x LED diody červené - 2x LED diody zelené - 2x LED diody modré - 2x LED diody žluté - 2x LED diody bílé - 2x LED dioda RGB - 1x Tlačítko - 5x Rezistor 330 Ohm - 10x Rezistor 10K Ohm - 10x Celkem 42 kusů elektrotechnických komponent!  S tímto setem pochopíte nejnutnější základy programování a číslicové techniky. Až se do této stavebnice zamilujete, určitě si pořídíte další komponenty a postavíte například: Robota Multimediální přehrávač Mobilní telefon Rádio Videohru SMS bránu Domácí alarm A mnoho dalšího... Váháte zdali si stavebnici zakoupit?  Přečtěte si, prosím, vyjádření od učitele elektrotechniky na vysoké škole: "Stavebnici doporučuji pro výuku základů elektroniky do základních, středních i vysokých škol.  Set můžeme použít jak samostatně, tak i pod vedením zkušenějšího lektora. Obdobný produkt není v současnosti na českém trhu."  Pro více informací navštivte stránku stavebnice DRÁTEK - elektrotechnická stavebnice (dratek.cz) Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino! pocházející od značky Arduino - tento produkt koupíte za perfektní cenu 1 339 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Další parametry produktu Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino!

  • Název: Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino!
  • EAN: 1120
  • Cena: 1 339 Kč

Podobné produkty

Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino!

Další produkty od výrobce

Arduino

Stavebnice Drátek - Naučte se programovat Arduino! značky Arduino - tento artikl čeká na vás v časově omezené akci za 1 339 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad na označené zboží Kč. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna - 69 Kč
  • GLS - 95 Kč
  • Osobní odběr - zdarma
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Bankovní převod - zdarma
  • Platba kartou - zdarma