Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače

Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače

Produkt osvědčený zákazníky, Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače populárního výrobce za výhodnou cenu 25 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

25 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

na označené zboží

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Kompletní sada včetně zesilovače. Jednoduchý modul určený k detekci vlhkosti půdy. Duální výstupní režim: analogový výstup a digitální Fixní otvor pro snadnou instalaci Indikátor napájení (červená) a digitálního spínacího výstupu (zelená) LM393 komparátor. Analogový výstup se používá pro přesné měření hodnoty. Digitální výstup může například sepnout relé při nízkém stavu vlhkosti a zalít tak například květiny. Tento práh je nastavitelný trimrem, který je na DPS zesilovače. Specifikace: VCC: 3.3 V-5V DO:digitální výstup rozhraní (0 a 1) AO: analogový výstup DPS Rozměr: 3 x 1,5 cm Půdní Sonda: 6 x 2 cm Délka drátu: 21 cm Hmotnost:11 g Hmotnost balení:21 g Obsah Balení: Modul Vlhkosti Půdy  Sonda Propojovací Dupont Kabely Upozornění: Při použití sondy v agresivním prostředí může docházet ke zvýšené degradaci elektrod snímače. K degradaci dochází také ve vlhkém prostředí při použití stejnosměrného napájecího napětí v důsledku probíhající elektrolýzy. Při měření vlhkosti tedy neprovádějte kontinuální měření, ale periodické, kdy je po provedení měření odpojeno napájení senzoru. Čím větší periodu zvolíte, tím menší degradace bude. V případě nejasností, jak snímač správně používat, kontaktujte naše technické oddělení. Při nesprávném použití snímače nebude na pozdější reklamace brán zřetel. Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače od značky - tento hit pořídíte v časově omezené akci za 25 Kč. Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Další parametry produktu Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače

  • Název: Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače
  • EAN: 1399
  • Cena: 25 Kč

Podobné produkty

Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače

Další produkty od výrobce

Půdní vlhkoměr pro jednodeskové počítače od populární značky - toto zboží pořídíte s úžasnou cenovkou 25 Kč. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Pro objednávku nad na označené zboží Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna - 69 Kč
  • GLS - 95 Kč
  • Osobní odběr - zdarma
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Bankovní převod - zdarma
  • Platba kartou - zdarma