aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC

aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC

Limitovaná edice produktu aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC od top výrobce ve slevě 399 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

399 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

na označené zboží

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tento lehký, přenosný, bezdrátový audio přijímač je ideálním bezdrátovým audio řešením pro širokou škálu situací a použití. Audio přijímač bezdrátově přenáší zvuk z telefonu, tabletu nebo počítače s podporou Bluetooth nebo NFC, do reproduktorů nebo sluchátek   Integrovaný mikrofon. Audio přijímač podporuje bluetooth a NFC párování.    Přijímač podporuje kodek aptX LL. Kodek aptX LL zvládá 48 kHz/24-bit při rychlosti 576 kbps. Současně zajišťuje velice nízkou rychlost odezvy (latenci) a to méně než 40 milisekund. Latence udává, za jak dlouho po odeslání instrukce (třeba kliknutí na tlačítko) se akce projeví i na výstupu.   Specifikace: Bluetooth: V5.0+EDR.Class2 Dosah: až 10m Napájecí napětí: DC5V Podporuje: A2DP/AVRCP/protokol HFP/SBC/AAC/APTX/APTX-LL NFC párování: Ano Rozměry: 60x60x20mm Barva: Černá Materiál: ABS Název párování: BLS-B11   Micro USB konektor slouží pouze pro napájení zařízení, nikoliv pro přenos audio signálu. K tomu slouží konektor z druhé strany (3,5 mm jack).   Bluetooth párování: 1) Připojte 5V zdroj napájení k micro USB konektoru. Modrý LED indikátor se rozsvítí a zařízení přejde do režimu párování. LED indikátor začne blikat. 2) Zapněte na telefonu (případně dalším zařízení) Bluetooth a vyhledejte nové zařízení BLS-B11, ke kterému se připojte. 3) Připojte přijímač k reproduktorům pomocí 3,5mm Aux nebo RCA kabelu. V případě nutnosti přepněte na reproduktoru zdroj audio signálu.   NFC párování: 1) Připojte 5V zdroj napájení k micro USB konektoru. Modrý LED indikátor se rozsvítí a zařízení přejde do režimu párování. LED indikátor začne blikat. 2) Zapněte na telefonu (případně dalším zařízení) NFC a přiložte telefon k audio přijímači. Na telefonu se zobrazí párovací dialog, klikněte na "Připojit". V případě nutnosti zadejte párovací kód: "0000".  3) Připojte přijímač k reproduktorům pomocí 3,5mm Aux nebo RCA kabelu. V případě nutnosti přepněte na reproduktoru zdroj audio signálu.   Obsah balení: 1x NFC Bluetooth 5.0 audio přijímač APTX LL 1x Micro USB kabel 1x 3,5mm Aux kabel 1x RCA audio kabel aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC od top výrobce - toto zboží si můžete koupit s unikátní slevou za 399 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Přejeme vám příjemné nakupování.

Další parametry produktu aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC

  • Název: aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC
  • EAN: 122883
  • Cena: 399 Kč

Podobné produkty

aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC

Další produkty od výrobce

aptX-LL audio přijímač nízkolatenční s Bluetooth 5.0 a NFC od výrobce - toto zboží si můžete koupit za mimořádně nízkou cenu 399 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Pro objednávku nad na označené zboží Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna - 69 Kč
  • GLS - 95 Kč
  • Osobní odběr - zdarma
Platba

  • Dobírka - 30 Kč
  • Bankovní převod - zdarma
  • Platba kartou - zdarma